Sezinden Haberler
Sezinden Haberler
Akademi Sezin Kış Yüzme Okulu Başlıyor
Akademi Sezin Kış Yüzme Okulu 21 Eylül 2019-12 Ocak 2020 tarihleri arasında geçekleşecek. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Logomuzu ve Formalarımızı Yeniledik
Yeni logo ve formalarımızı tasarlarken 56 yıllık geçmişimizden güç alarak değişen ihtiyaçlarımıza karşılık bulmayı amaçladık.
2019 Mezunlarımızı elde ettikleri
% 100 Üniversite Yerleşim Başarılarından
Dolayı Kutluyoruz.
2019 YKS’de 64 mezunumuzun 21’i Türkiye sıralamasında hedef puan türlerine göre %1’lik dilime girmeyi başarmış, bir öğrencimiz TS Puan türünde Türkiye 9.’su, TM puan türünde Türkiye 81.’si olmuştur. Üniversite yerleşim başarısı % 100 olan mezunlarımızı kutluyor, tüm öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ediyoruz.
Gösterilen İlgiye Teşekkür Eder, Tüm Öğrencilerimize Lise Süreçlerinde Başarılar Dileriz.
Kontenjan açılması durumunda yedek listeden aday öğrenciler davet edilecektir. Yedek Liste Kaydı için tıklayınız
Öğrencimiz Selin Tunçay'ın Yüzme Başarısı
Okulumuz öğrencilerinden Selin Tunçay, Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışında 6,5 km yüzerek kadınlar genel sıralamasında 4. 14-18 yaş kategorisinde 3. olmuştur.
2019 Mezunlarımız, Yolunuz Açık Olsun
2019 ortaokul ve lise mezunlarımız, 16 ve 17 Mayıs'ta düzenlene törenle diplomalarını aldılar.
Sezinde Üniversite Başarıları
12.Sınıf öğrencilerimiz okul programları, etütler, telafi ve kariyer çalışmalarıyla yoğun geçirdikleri bir dönemin ardından gelecekleri için en doğru adıma atmaya hazırlar.
Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız İlçe Şampiyonu
"Okullar Arası Masa Tenisi Turnuvası"nda Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız ilçe şampiyonu olmuştur.
Lise Öğrencimiz Selin Şatır, Okçuluk Salon Dünya Kupası'nda İkinci Oldu
9. sınıf öğrencimiz Selin Şatır, 18-20 Ocak 2019 tarihleri arasında Fransa'nın Nimes kentinde düzenlenen "Okçuluk Salon Dünya Kupası Klasik Yay Gençler Kategorisi"nde ikinci olmuştur.

Ulubatlı Hasan Caddesi No:18 34782 Çekmeköy İstanbul
Tel : +90 216 64200 10
E-Posta : sezin@sezin.k12.tr
/img/instagram@2x.png 2x,
             /img/instagram@3x.png 3x /img/facebook@2x.png 2x,
             /img/facebook@3x.png 3x /img/twitter@2x.png 2x,
             /img/twitter@3x.png 3x /img/youtube@2x.png 2x,
             /img/youtube@3x.png 3x
© Copyright 2018 Özel Sezin Okulu. Tüm hakları saklıdır.